Meld je aan!

Zaterdag 11 september

De schilderworkshop is volgeboekt!
Happen & Stappen (opgeven kan tot donderdag 9 september 18:00 uur)
Middagprogramma Reinier Sonneveld
Concert Matthijn Buwalda

Dit jaar is het gemeenteweekend van vrijdag 10 september t/m 12 september. Van vrijdagavond tot zondagmiddag zijn er voor alle leeftijden gezellige en inspirerende activiteiten.
22/8: Helaas hebben we moeten besluiten om enkele activiteiten te schrappen i.v.m. de coronamaatregelen. Om welke activiteiten het gaat is hieronder aangegeven.

Het thema van het gemeenteweekend is “Ik zie jou”. Met dit thema staat het weekend in het teken van elkaar zien, oog hebben voor elkaar en voor de wereld om ons heen. We leven met elkaar als broeders en zusters, we zijn samen gemeente. Maar we proberen ook om te kijken naar de mensen buiten onze gemeente, hoe kunnen we hen bereiken of helpen? Ook God ziet ons en Hij vraagt aan ons: “Zie jij mij?” Een mooi thema met vele kanten.

We hebben verschillende activiteiten bedacht, voor jong en oud wat wils. De meeste activiteiten zijn gratis, voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage per persoon.

Vrijdag 10 september

Spelletjesavond (gaat niet door vanwege corona)

Zaterdag 11 september

Schilderworkshop (volgeboekt)
Lekker creatief bezig zijn, samen met een aantal andere gemeenteleden. Deze activiteit wordt begeleid door Marjan Loman, zij is een veelzijdige schilderes met een specialisatie in (landbouwhuis)dieren. Voor de workshop zal er een leuke opdracht worden gemaakt, maar vrij schilderen kan natuurlijk ook!
Het maximale aantal deeknemers is bereikt, dus aanmelden is niet meer mogelijk!

Springkussen, spelletjes en schminken (gaat niet door vanwege corona)

Banenmarkt (gaat niet door vanwege corona)

Reinier Sonneveld
De bekende christelijke spreker Reinier Sonneveld komt langs om ons een leuke interactieve middag te bezorgen. Het thema “Ik zie jou” staat centraal. Het belooft een mooie en inspirerende middag te worden. Geef je snel op via dit aanmeldformulier!

Happen & Stappen
We willen jullie niet met een lege maag laten zitten. Daarom hebben we een wandeling georganiseerd voor jong en oud, waar onderweg zowel lekkere als inspirerende en gezellige stops zijn. De route is ongeveer 5 km en rolstoelvriendelijk. Geef je uiterlijk donderdag 9 september 18:00 uur op via het formulier!

Matthijn Buwalda
Jullie kennen hem vast! Liedschrijver en zanger Matthijn Buwalda komt ons een heerlijke avond bezorgen vol mooie, leuke muziek en verhalen. Reserveer snel je tickets via het formulier!

Zondag 12 september

Kerkdienst
De ochtenddienst wordt geleid door Erik Posthouwer en ds. Koning. Zij zullen ook stil staan bij het thema “Ik zie jou”.

Andreas Meets (gaat niet door vanwege corona)

Sing in
We sluiten het Gemeenteweekend af met een zangdienst voor jong en oud o.l.v. ds. Kranen.

Het wordt een gezellig weekend waarin we met elkaar actief zullen zijn, samen zullen zingen, eten, het gesprek aan gaan en elkaar beter leren kennen. Als nieuw gemeenteweekendteam staan we te trappelen om er leuke en mooie dagen van te maken. Wij hebben er nu al zin in. See you soon!

Anouk van Emous, Monique Ouwersloot, Mariëlle en Denise Stip