Dit jaar is het gemeenteweekend van vrijdag 10 september t/m 12 september. Van vrijdagavond tot zondagmiddag zijn er voor alle leeftijden gezellige en inspirerende activiteiten.

Het thema van het gemeenteweekend is “Ik zie jou”. Met dit thema staat het weekend in het teken van elkaar zien, oog hebben voor elkaar en voor de wereld om ons heen. We leven met elkaar als broeders en zusters, we zijn samen gemeente. Maar we proberen ook om te kijken naar de mensen buiten onze gemeente, hoe kunnen we hen bereiken of helpen? Ook God ziet ons en Hij vraagt aan ons: “Zie jij mij?” Een mooi thema met vele kanten.

We hebben verschillende activiteiten bedacht, voor jong en oud wat wils. De meeste activiteiten zijn gratis, voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage per persoon.

Vrijdag 10 september

Spelletjesavond
We organiseren een ouderwets gezellige spelletjesavond. Van levend voetbal tot bordspellen. Er is genoeg te doen! Wij regelen wat lekkers en een aantal spellen, maar nog leuker is natuurlijk als je je eigen favoriete spel meeneemt!

Zaterdag 11 september

Schilderworkshop
Lekker creatief bezig zijn, samen met een aantal andere gemeenteleden. Deze activiteit wordt begeleid door Marjan Loman, zij is een veelzijdige schilderes met een specialisatie in (landbouwhuis)dieren. Voor de workshop zal er een leuke opdracht worden gemaakt, maar vrij schilderen kan natuurlijk ook! Ben je nieuwsgierig geworden?! De groepsgrootte is beperkt dus geef je snel op via het aanmeldformulier!

Springkussen, spelletjes en schminken
De toekomst van de kerk mogen we natuurlijk niet over het hoofd zien. Ook voor kinderen is er ook van alles te doen. Neem ze dus gerust mee! Er is geen oppas of continue toezicht aanwezig bij de kinderactiviteiten, dus houdt daar wel rekening mee.

Banenmarkt
Regelmatig zijn er vacatures binnen onze gemeente. Van jeugdwerkleider tot ouderling: er zijn vele handen nodig om de gemeente draaiende te houden. Maar wat houdt dat werk eigenlijk in, wat komt daar allemaal bij kijken en hoeveel tijd kost dit? Ontdek of het nu of in de toekomst wat voor je kan zijn en loop langs bij de banenmarkt!

Reinier Sonneveld
De bekende christelijke spreker Reinier Sonneveld komt langs om ons een leuke interactieve middag te bezorgen. Het thema “Ik zie jou” staat centraal. Het belooft een mooie en inspirerende middag te worden. Geef je snel op via dit aanmeldformulier!

Happen & Stappen
We willen jullie niet met een lege maag laten zitten. Daarom hebben we een wandeling georganiseerd voor jong en oud, waar onderweg zowel lekkere als inspirerende en gezellige stops zijn. De route is ongeveer 5 km en rolstoelvriendelijk. Geef je snel op via het formulier!

Matthijn Buwalda
Jullie kennen hem vast! Liedschrijver en zanger Matthijn Buwalda komt ons een heerlijke avond bezorgen vol mooie, leuke muziek en verhalen. Reserveer snel je tickets via het formulier!

Zondag 12 september

Kerkdienst
De ochtenddienst wordt geleid door Erik Posthouwer en ds. Koning. Zij zullen ook stil staan bij het thema “Ik zie jou”.

Andreas Meets
Na de kerkdienst op zondag zullen we elkaar op een leuke en ontspannen manier ontmoeten en het thema van het weekend staat centraal. Voor koffie, thee en lekkers wordt uiteraard gezorgd!

Sing in
We sluiten het Gemeenteweekend af met een zangdienst voor jong en oud o.l.v. ds. Kranen.

Het wordt een gezellig weekend waarin we met elkaar actief zullen zijn, samen zullen zingen, eten, het gesprek aan gaan en elkaar beter leren kennen. Als nieuw gemeenteweekendteam staan we te trappelen om er leuke en mooie dagen van te maken. Wij hebben er nu al zin in. See you soon!

Anouk van Emous, Monique Ouwersloot, Mariëlle en Denise Stip