Gedurende de ochtenddienst (momenteel alleen de dienst van 10.30 uur) bieden wij elke zondag oppasdienst aan voor kinderen tot 4 jaar in de Achterzaal van de Andreaskerk. Tijdens de oppasdienst kunnen zij in een veilige omgeving vrij spelen. De oppas wordt gedaan door twee volwassenen, ondersteund door twee jongeren. Kinderen kunnen vanaf 10.10 uur worden gebracht. Voor het kind mag er wat te drinken worden meegenomen (graag in een anti-lek beker).

Vlak voor het einde van de dienst is het de bedoeling dat ouders hun kind weer bij de oppas ophalen om als gezin de zegen te ontvangen. Wanneer de diaken naar voren loopt om de collecte aan te kondigen lopen ouders naar achteren om hun kind bij de oppas op te halen. Tassen en jassen kunt u na de dienst ophalen.

Het bestaan van de oppasdienst geeft u de mogelijkheid om samen met uw partner of andere gezinsleden naar de kerkdienst te gaan. Als u zelf ook een steentje bijdraagt en af en toe zou willen oppassen, zorgt u ervoor dat ook andere gemeenteleden samen een kerkdienst kunnen bezoeken. We dragen immers samen de verantwoordelijkheid en zorg voor onze kinderen.

Aanmeldingen om de oppasdienst te ondersteunen, van zowel jongeren als volwassenen, zijn altijd  zeer welkom.

Aanmelden kan bij Nellie Kroon (nellieoussoren@hotmail.com)