,

Voedselpakketactie SRK-werkgroep Putten

De winter staat weer voor de deur en voor de mensen in Wit-Rusland betekent dat vaak een strenge winter met veel sneeuw en een temperatuur die kan dalen tot 30 graden onder nul, met alle ongemakken van dien.

De situatie in Wit-Rusland wordt steeds slechter, grote groepen burgers in Wit- Rusland leven onder het bestaansminimum. Er heerst veel onrust in het land. Veel mensen zijn hun baan kwijtgeraakt, voor hen is er geen uitkering en zij vragen zich af hoe zij de winter door moeten komen. Zeker nu wij ook dit jaar geen bezoek kunnen brengen aan deze gezinnen waar we vaak tijdens ons bezoek al een doos met boodschappen achterlaten. Vooral de gezinnen met een gehandicapt kind hebben het ontzettend moeilijk, deze gezinnen moeten leven van minder dan €100,00 per maand.

We horen zo vaak: we zijn zo blij dat jullie ons niet vergeten.

Juist daarom willen wij deze gezinnen helpen met een voedselpakket, we weten dat ze hard nodig zijn. De prijs van deze pakketten, die in Wit-Rusland zelf worden gemaakt is € 25,00.  Als u mee wilt doen, maar het bedrag is bezwaarlijk dan is ieder ander bedrag ook van harte welkom.

U kunt dit bedrag overmaken op rekening:

NL 94 RABO 037.62.90.366
t.n.v. SRK-werkgroep Putten
o.v.v. voedselpakket

Hartelijk dank,
Jacquelien Simon, Stichting Rusland Kinderhulp Putten