,

Vernieuwde opzet Fancy Fair-dag

Op 13 mei staat er weer een Fancy-Fair-dag gepland. Naast de gebruikelijke kraampjes met etenswaren zoals oliebollen, hamburgers en koffie/thee met gebak en natuurlijk het Rad van Fortuin, gaan we dit jaar plekken verhuren aan kinderen en volwassenen. Je kunt daar je eigen spulletjes verkopen.
De plekken voor kinderen (kleedjes op de grond) verhuren we voor € 2,50 per meter. Voor de volwassenen verhuren we tafels (1,70 m) voor € 10. Het principe is dat de verkoopopbrengsten voor uzelf zijn, maar u mag dat natuurlijk ook schenken aan de kerk!

We hebben een paar regels opgesteld: a) geen commerciële verkoop b) geen verkoop van etenswaren c) de gehuurde plek dient weer schoon en opgeruimd opgeleverd te worden. Er is dus geen container aanwezig waar u de overgebleven spullen in kunt gooien.

Als u geïnteresseerd bent in een plekje, stuur dan een berichtje naar fancyfair@andreaskerkputten.nl. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer, en hoeveel meters of tafels u wilt huren. U kunt zich opgeven tot en met 1 mei.
Bel voor algemene informatie met Arjan of Betsie van de Bor 06-53501208 of 06-50647853.