,

Update vanuit de kerkenraad

Wat keken we ernaar uit om stapje voor stapje weer richting kerkgang te kunnen. Veel reacties kwamen er naar aanleiding van het bericht dat in januari weer wat mogelijk leek. Helaas is niets minder waar.

De boodschap aan alle kerkelijke gemeentes is: ‘Blijf zoveel mogelijk thuis en woon de kerkdienst via de digitale middelen bij’. De Andreaskerk wil midden in de samenleving staan, daarbij hoort ook dat wij niet onze ogen en oren sluiten voor wat er om ons heen gebeurt. Daarom is besloten dat:

• De 30 personen die we vanaf 10 januari weer zouden ontvangen in de dienst op advies van het crisisteam niet kunnen worden ontvangen en de dienst tot nader order is uitgesteld. We volgen de richtlijnen van RIVM en PKN.
• Activiteiten in de Andreaskerk en ‘t Voorhuys met ingang van afgelopen dinsdag allemaal niet meer mogelijk zijn. In ieder geval t/m 19 januari.
• De bevestigingsdienst voor nieuwe ambtsdragers is verplaatst van 3 januari naar 31 januari 2021.

Houd de Scipio App in de gaten voor wijzigingen in het preekrooster. We houden u tevens op de hoogte van wijzigingen in de weekbrief.
Organiserende partijen zoals die van de kerstwandeling, het kinderkerstfeest en de fancy faircommissie hebben hun programmeringen al aangepast. Houd ook hun informatie in de gaten.

Namens de kerkenraad,
Maurits Schraven