,

Steun van plaatselijke ondernemers gevraagd

Ondernemers opgelet !

Actie Vakantietas is een onderdeel van de Zomeractie 2019. Met de zomeractie halen we geld op om verschillende doelen te steunen en de Actie Vakantietas is het plaatselijke doel.

In Nederland, en ook in Putten, leeft één op de negen kinderen in armoede. Dat zijn twee of drie kinderen per klas. In Putten zijn er gezinnen die ondersteund worden door de Voedselbank. In deze kwetsbare gezinnen leven bijna tachtig kinderen. Deze kinderen krijgen straks ook zomervakantie. Maar zij zien vriendjes en vriendinnetjes vertrekken om leuk op vakantie naar Zuid-Frankrijk te gaan of om een dagje naar de Apenheul te gaan of om te gaan zwemmen in het Bosbad terwijl zij thuis moeten blijven. Voor deze kinderen doen we dit jaar de Actie Vakantietas !

Wij gaan de kinderen verrassen met een rugzakje vol met leuke spullen. Een kaartje voor een ijsje, een kaartje voor de Bostoren, een kaartje voor het Bosbad, een badlaken, enz.  Allemaal leuke cadeautjes zodat ook zij een fijne vakantie krijgen. De rugzakjes worden door de voedselbank uitgedeeld aan de kinderen.

We willen u als plaatselijke ondernemer vragen om een financiële bijdrage voor deze vakantietassen. Met de bijdrage van uw bedrijf kopen we de cadeautjes voor de kinderen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met jeugddiaken Peter Sloof: 06-24236079 of petersloof@chello.nl