, ,

Start 40-dagentijd

Volgende week begint de 40-dagentijd, op 17 februari. Afgelopen week zijn de magazines/40-dagentijdboekjes met het spaardoosje en de kinderplaten bij u en jou thuisbezorgd. Kijk ook hier op de site voor meer informatie over het thema en de activiteiten. Voor elke week heeft een gemeentelid een stuk voor de zondag geschreven en zes overdenkingen voor de andere dagen.

Voor de kinderen is er elke week een kindergedeelte en is er een verassing thuisbezorgd. Heb jij deze verassing al gevonden?

Deze 40-dagentijd wordt er aandacht besteed aan het ‘schoolmaaltijden’ project van Dorcas in Libanon. De medewerkers in Libanon vragen ook specifiek om gebed voor hen, vanwege de totale lockdown hebben de Syrische vluchtelingen en de arme Libanese bevolking het nog zwaarder. Daarnaast willen wij graag geld inzamelen door middel van de activiteiten, de spaardoosjes, verschillende collectes.

Heeft u geen magazine, spaardoosje of kinderplaten ontvangen? Laat het ons weten via: zwo@andreaskerkputten.nl

Bidden en danken
Ook vragen we aandacht voor de gebedsmuur:
www.andreaskerkputten.nl/40dagentijd-gebedsmuur

Hier kunt u gebedspunten vinden om voor te bidden/danken, maar kunt u ook uw eigen gebedspunten achterlaten. Ondanks de afstand kunnen wij op deze manier toch samen kerk zijn, door voor en met elkaar te bidden en danken.