,

Schoenendoosactie en Dankdagattentie

Vanwege de huidige omstandigheden is het idee ontstaan om de volgende twee prachtige acties te combineren: de Schoenendoosactie en de dankdagpakketjes. De eerste zondag van november staat namelijk in het teken van de Schoenendoosactie en woensdag 4 november is het Dankdag voor Gewas en Arbeid.

Schoenendoosactie
Die leuke barbie, stoere auto of grappige knuffel van zolder … ze laten een kind op Lesbos hoopvol glimlachen. Met de pennen en schriftjes die persoonlijk zijn uitgezocht, kan een jongen of meisje in Sierra Leone weer naar school! Elke schoenendoos is zo’n bijzonder cadeau. De kinderen zullen die als een schat behandelen.

Door middel van de welbekende drive-in op zaterdagmiddag 31 oktober van 12.30 uur tot 14.00 uur en voorafgaand aan de diensten op zondag 1 november krijgt u de gelegenheid om een schoenendoos in te leveren. Doe mee met deze actie en geef een kind een cadeau van onschatbare waarde!

De folder met de instructies voor het maken van een gevulde schoenendoos, kunt u HIER downloaden.

Dankdagpakketjes
Als Andreaskerk hebben wij de goede gewoonte om een attentie te brengen bij onze oudere gemeenteleden, langdurig zieken en mensen met een handicap.
Zouden jullie, als gemeenteleden, onder het motto van ‘vele handen maken licht werk’ willen helpen om een paar dankdagattenties te bezorgen?

De dankdagpakketjes kunnen worden opgehaald tijdens de Andreas drive-in op zaterdagmiddag 31 oktober, tussen 12:30 en 14:00 en onder voorbehoud op zondag 1 november voorafgaande aan de diensten.

Hierbij een overzicht van de momenten dat de schoenendozen kunnen worden ingeleverd en dankdagpakketjes kunnen worden opgehaald:

1. Andreaskerk drive-in, zaterdagmiddag 31 oktober van 12:30 tot 14:00 uur. Zowel inlevering van schoenendozen als ophalen van dankdagpakketjes.

2. Vrijdagavond 30 oktober van 19:00 tot 20:00 uur kunnen de schoenendozen ook worden ingeleverd bij:
Rebecca van Schaik, Kraakweg 3, Putten
Matthijs Werrie, Kerkstraat 60, Putten

3. Onder voorbehoud: in de hal voorafgaande aan de kerkdiensten van 1 november in de ochtend om 10:30 uur en in de avond om 19:00 uur, kunnen de schoenendozen worden ingeleverd en dankdagpakketjes worden opgehaald.

Voor contact en vragen kunt u contact opnemen met: Ria van Elten of Matthijs Werrie  (jeugddiakenen) e-mail: Matthijs.werrie@gmail.com