,

Informatie over collecten en de Scipio app

Collecten
1e collecte: ZWO; 40dagentijdproject IJM, 2e collecte: Kerk en pastoraat, 3e collecte; Jeugdfaciliteiten

Info collecten
1e collecte is een ZWO collecte bestemd voor ons 40dagentijdproject. Helaas zijn alle activiteiten geannuleerd, maar we kunnen nog wel geld inzamelen door middel van collecteren. In Ghana worden kinderen, sommigen slechts drie jaar oud, gedwongen voor zonsopgang op te staan, om het meer op te gaan en in het donkere water te duiken om de visnetten te ontwarren die zijn vastgeraakt op de bodem. Verdrinking en andere gevaren vormen een constante bedreiging. IJM zorgt ervoor, samen met lokale autoriteiten, dat slachtoffers worden bevrijd, dat criminelen voor de rechter worden gebracht en geeft nazorg aan de slachtoffers.

Er zijn twee opties om geld te geven:
Optie 1; via de Scipio app (zie uitleg verderop) Bij deze optie kunt u zelf bepalen hoeveel u voor elke collecte geeft.

Indien dit niet mogelijk is/niet lukt;

Optie 2; U  kunt uw gift overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL88RABO0354234323 t.n.v. Kerkbeheer Andreaskerk o.v.v. collecte 29/3. Het geld wat deze week binnenkomt op dit rekeningnummer verdelen wij in drie gelijke delen over de drie collectes

Scipio app
Alle gemeenteleden waarvan een (juist) mailadres bij ons bekend is, ontvangen een “uitnodiging” via de mail, uiterlijk op vrijdag 27 maart. Heeft u op vrijdag 27 maart nog geen mail ontvangen, maar wilt u ook graag de Scipio App gebruiken, stuur dan een berichtje naar info@andreaskerkputten.nl. U ontvangt dan op korte termijn ook een “uitnodiging” in de mailbox. In de app kunt u in het menu kiezen voor collecte, bovenin kunt u uw tegoed opwaarderen en daarna kunt u zelf bepalen hoeveel geld u geeft aan de verschillende collectes. Deze Scipio App blijft actief en biedt vele mogelijkheden, nu is dat de weekbrief en (uitleg bij de) collecten, maar in de toekomst hopen we hem ook in te zetten voor andere informatie/communicatie.

Meer informatie over de Scipio app is te vinden op deze pagina.