,

‘Ik geloof!’ Geef je op voor een belijdenisgroep

Wat is er mooier dan met hart en ziel te geloven en met Pinksteren 2022 ‘ja’ te zeggen tegen je eigen doop. In het midden van de gemeente beantwoord je Gods liefde en ontvang je zijn zegen. Tegelijk wordt op je voorhoofd met zalfolie een klein kruis getekend als symbool van de aanwezigheid van de Heilige Geest in en over je leven. Sinds een paar jaar is dit een prachtige traditie geworden binnen de belijdenisdiensten in de Andreaskerk.

Belijdenis van je geloof doen is niet een examen. Als het om geloven gaat blijf je je leven lang leerling. Sommigen beginnen aan de belijdenisgroep aarzelend en nog onzeker of ze wel belijdenis gaan doen. Als jij dit ook zo voelt, weet dan dat je echt niet de enige bent. Voor anderen is het vanaf het begin duidelijk. Ze weten nu al dat ze de stap gaan zetten. Voel je welkom zoals je bent.

Vanaf september starten we met twee nieuwe groepen. Er is een groep die tweewekelijks bijeen komt op dinsdagavond. De andere groep – die voor een deel zal bestaan uit deelnemers van doopoudergroepen – komt eens in de vier weken bij elkaar. We sluiten het jaar met elkaar af met een retraite van één dag in Helvoirt.

Heb jij in de afgelopen jaren meegedaan aan Alpha, een doopoudergroep of denk je er al langer over om nu eindelijk eens die stap te zetten naar belijdenis doen, geef je dan op door een berichtje te sturen naar mail@koning.one.