,

Diaconaal Jeugdproject Roemenië

Ja, daar zijn we dan eindelijk, met een leuke mededeling!

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het maken van een keuze voor een van de projecten waar we als werkvakantie naar toe zouden kunnen en met de eerste voorbereidingen hieromtrent. We willen alle gemeenteleden die hebben meegedacht bedanken, er zijn veel verschillende projecten aangedragen en er was dan ook genoeg keuze om een mooi project uit te kiezen. Uit alle aanbevelingen van gemeenteleden hebben we een definitieve keuze gemaakt. De keuze is, in overleg met de diaconie, gevallen voor het project Somebody Cares in Roemenië!

Volgend jaar, tijdens de meivakantie in 2022 (30 april t/m 7 mei), hopen we samen met 20 jongeren uit de Andreaskerk in Roemenië de stichting Somebody Cares te gaan bezoeken!

Ben je tussen de 16 en 22 jaar en lijkt het je leuk om samen met anderen jongeren van de Andreaskerk iets te kunnen betekenen voor Roma-kinderen en -gezinnen in Roemenië en wil je hier meer informatie over?!
Geef je dan op voor de info-avond op 24 juni (van 20.00 – 21.30 uur) via diaconaaljeugdproject@andreaskerkputten.nl

De info-avond wordt gehouden in de kerkzaal van de Andreaskerk, ook de ouders zijn van harte welkom. Laat je even weten of je komt?!

Tot dan!

Matthijs Werrie, Anouk van Emous & Denise Stip