,

Dag van Nationaal Gebed op 18 maart – Gebedspunten gevraagd!

Oproep: deel gebedspunten voor de Dag van Nationaal Gebed

Gebedspunten zijn vandaag en morgen in te dienen bij Jenö Sebok via sebok@solcon.nl
Nederland is, net als grote delen van de wereld, getroffen door het coronavirus. De situatie wordt met de dag ernstiger en de maatregelen treffen steeds meer mensen direct.
Als christenen zijn we niet immuun voor het leed en de onzekerheid die deze situatie met zich mee brengt. Maar we hoeven ons daar niet door te laten leiden. We mogen vertrouwen dat God ook in deze situatie de Heer is.

Morgen, woensdag 18 maart, vindt de Dag van Nationaal Gebed plaats. Op drie momenten wordt centraal een gebedsblok ingeleid, met een vierde afsluitend moment. Deze momenten volgen de getijden: om 9, 12 en 15 uur en om 19 uur de afsluiting. Deze inleiding is een livestream vanuit de EO studio met enkele gasten uit de breedte en diversiteit van de kerk. In 15 tot 30 minuten wordt het onderdeel inhoudelijk neergezet en gaat een predikant voor in gebed. Vervolgens kan een ieder tussentijds persoonlijk bidden, een gebed plaatsen op een centrale digitale plek en/of via socialmedia met hashtags en/of meekijken bij een lokale of provinciale livestream.

Het gebedsteam van de Andreaskerk doet mee. Ze komen bij elkaar om te bidden. Graag ontvangen zijn specifieke onderwerpen waarvoor gebeden kan worden. In het bijzonder voor zaken die (de gemeenteleden van) de Andreaskerk direct raken. Ook roepen we u op met hen mee te bidden, dat kan vanuit iedere locatie waar u op dat moment bent.

Gebedspunten zijn vandaag en morgen in te dienen bij Jenö Sebok via sebok@solcon.nl Uiteraard kan dit in de loop van de periode ook.

Algemene informatie is te vinden op deze website.