5 april 2020 Palmpasen

Alle kerkdiensten zijn voorlopig tot 6 april afgelast. Om toch met elkaar verbonden te blijven, kunt u zondag vanaf 9.00 uur een ‘aangepaste kerkdienst’ online volgen. Meer informatie kunt u HIER vinden.

Vanaf 9.00 uur online te volgen

Palmpasen 2020 zal dit jaar anders worden gevierd dan wij gewend zijn. Geen kinderen die zingend met hun kleurrijke palmpaasstokken door de kerkzaal lopen, geen handen schudden na de dienst; geen uitnodiging voor de vesperdiensten in de Stille Week, enzovoort – maar we zullen het wel hebben over hetzelfde evangelie en dezelfde Heer die als Koning intocht wil houden in ons leven. In de Geest verbonden willen wij met elkaar vieren dat de allerhoogste Heer door het geloof woont en troont in ons leven. Wat dit zou kunnen betekenen, daar wil ik n.a.v. Johannes 2:13-22 en Efeziers 3:14-19 over spreken.

Deze kerkdienst is via deze link online te volgen. Ook kunt u de dienst volgen via YouTube.

Je kunt een onderwerp om voor te bidden of te danken in de dienst sturen naar ds. Werner Gugler

Voor de kinderen

Ook komende zondag kunnen we als gemeente de kerkdienst weer online meebeleven. Wat mooi dat dit kan! Tijdens de ‘gewone’ kerkdienst kunnen de kinderen normaal gesproken altijd naar de kinderkerk. Jammer genoeg is dat online niet mogelijk.
Gelukkig hebben we een goed alternatief gevonden, waar we graag naar willen verwijzen. Op de website Creatief Kinderwerk van christelijk theatermaker Matthijs Vlaardingerbroek vind je een speciaal online kinderprogramma voor de zondag. Sommige gemeenteleden zullen Matthijs kennen van de toerustingen die hij enkele keren voor onze jeugdleiders heeft verzorgd.

Het online programma bestaat uit video’s met o.a. een Bijbelverhaal en een goocheltruc, leuke opdrachten, liedjes en een gebedsidee. De komende tijd staat er vanaf elke vrijdag een nieuw programma klaar op https://creatiefkinderwerk.nl

Kortom, genoeg om er thuis ook samen met de kinderen een mooie zondag van te maken!

.