Activiteiten voor de Jeugd

Het is nu vakantieperiode. Na de vreemde afgelopen maanden, hopen we na de zomervakantie weer te starten met ons jeugdclubs. We zullen je begin september informeren via de weekbrief en de website.

STARTAVOND JEUGDWERK (maandag 28 september)
In oktober hopen we weer te kunnen starten met het meeste jeugdwerk. Om het seizoen goed te beginnen trappen we af met een gezellige startavond. Op maandag 28 september 2020 zullen we met alle vrijwilligers in het jeugdwerk een avond samenzijn onder het genot van een hapje, drankje én een leuke activiteit. Er is veel tijd en energie besteed aan de organisatie van de avond, dus we zouden het heel leuk vinden als iedereen aanwezig is! (van oppassers tot tienerleider). Meld je aan via de link (plaatje hieronder) en neem ook gerust mensen mee die mogelijk geïnteresseerd zijn om volgend seizoen jeugdwerk te geven.

Klik op het plaatje hierboven om op te geven

Het jeugdwerk is een belangrijk onderdeel van de Andreaskerk. Er zijn dan ook heel veel jeugdclubs en activiteiten. Hieronder staat een overzicht van alle clubs. Onder de afbeelding van de opzet van het jeugdwerk staan alle clubs. Klik dus maar door om meer te weten te komen over elke club. Meer informatie over het jeugdwerk krijg je door op de grote afbeelding hieronder te klikken.

Kinderwerk

Oppas
(0-4 jaar)

Kinderkerk
(groep 1-8)

Andreasclub
(groep 3-5 en 6-8)

Tienerwerk

Pray & Play
(12+ jaar)

CrossPoint
(16+ jaar)

Follow (catechese)
(12-17 jaar)

Alpha Youth
(+/- 17-22 jaar)

Activiteiten

PraatPaal Putten
(vanaf basisschoolleeftijd)

Grote Oversteek
(11-15 jaar)

Jeugdweekend
(12-17 jaar)

NEXT-weekend
(examen-kandidaten)

Nacht van Hoop
(14+ jaar)

Day40
(12+ jaar)

Actie Schoenendoos
(alle leeftijden)

Activiteitendag
Kinderwinkel

Muziek

Kerstmusical
Kinderkerk

Junior
Andreasband

Andreas
Jeugdband

Jeugdraad

Informatie over Jeugdwerk