Om diensten te kunnen aanbieden en met elkaar verbonden te blijven, is er iedere zondagmorgen om 9.00 uur een online dienst. Een van onze predikanten gaat hierin voor. Vanaf 5 juli zal er ook ’s avonds om 19.00 uur weer een dienst zijn waarin één van onze predikanten of de kerkelijk werker voorgaat. De ochtenddienst van 9.00 uur is vanaf 10.30 uur integraal terug te kijken op de website en YouTube. Ook de avonddienst is (later) te volgen via de genoemde links.

Het is vanaf 5 juli weer mogelijk om bij een dienst aanwezig te zijn, u kunt zich hiervoor aanmelden via de Scipio App. U kunt HIER kijken voor meer informatie over het aanmelden voor de diensten.

Zondag 5 juli

9.00 uur (vanaf 10.30 uur terug te kijken)

Voor de kinderen

Wil jij wel eens iets heel graag aan iemand vertellen? Iets wat je beleefd of gekregen hebt? Meester Wouter en meester Jan-Jaap zijn heel enthousiast. Ze hebben iets gaafs meegemaakt en willen dit aan iedereen vertellen. Ze vertellen ook een verhaal van Paulus en ze dagen je uit een mooie verwerking te maken. De opdracht is om een boot te maken, helemaal zoals je zelf wilt!

19.00 uur Jongerendienst

Maak jij je wel eens zorgen😥? Over wat dan ook? In de Bijbel lezen we dat we ons geen zorgen moeten maken en maar naar de vogels 🦜en bloemen 💐 moeten kijken. Maar hoe doe je dat: ‘geen zorgen maken’? Zondagavond 5 juli is er een weer een jongerendienst. We starten om 1️⃣9️⃣0️⃣0️⃣ uur en we gaan hierover nadenken. Er werken weer veel jongeren mee en we horen weer prachtige liederen🎶. De liederen worden weer gespeeld door onze eigen jeugdband. Wil jij deze onlinedienst bijwonen? Dat kan, schrijf je even in via de Scipio-app. Tot zondagavond.

.